POLÍTICA DE PRIVADESA I PROTECCIÓ DE DADES

 

 

1.- Informació sobre el responsable del tractament de les dades personals

El responsable del tractament de les dades recollides a través del lloc web: https://www.nartexbarcelona.com (d’ara endavant citat com la “Web” o el “Lloc web”) és NARTEX TPB ASSESSORAMENT I CONSULTORIA amb C.I.F. nº B65237208, amb domicili en c/ Empordà, núm. 17, 08420, Canovelles (Espanya), i inscrita en el Registre Mercantil de la província de Barcelona al Tom 41643, Foli 177, Fulla: B391834. D’ara endavant NARTEXBARCELONA.
Pots posar-te en contacte amb NARTEX BARCELONA, per a qualsevol aspecte relacionat amb aquesta política de privadesa, en l’adreça de correu electrònic info@nartexbarcelona.com.

2.- Finalitat del tractament de les dades personals

2.1. Amb quina finalitat tractarem les teves dades personals?
En NARTEX BARCELONA tractarem les teves dades personals, recollides a través del Lloc web amb les següents finalitats:

1. a) En cas de contractació dels béns i serveis oferts a través del Lloc web, per mantenir la relació contractual, així com la gestió, administració, informació, prestació i millora del servei.
2. b) Enviament d’informació sol·licitada a través dels formularis disposats en el Lloc web.
3. c) Remetre butlletins (newsletters), així com comunicacions comercials de promocions i/o publicitat del Lloc web.
Et recordem que pots oposar-te a l’enviament de comunicacions comercials per qualsevol via i a qualsevol moment, remetent un correu electrònic a l’adreça de correu electrònic indicada anteriorment. Els camps d’aquests registres són d’emplenament obligatori, sent impossible realitzar les finalitats expressades si no s’aporten aquestes dades.

2.2. Durant quant temps es conservessin les dades personals recollits?
Les dades personals proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o ens sol·licitis la seva supressió i durant el termini pel qual es poguessin derivar responsabilitats legals pels serveis prestats.

3.- Legitimació

El tractament de les teves dades es realitza amb les següents bases jurídiques que legitimen el mateix:

1. a) La sol·licitud d’informació i/o la contractació dels serveis de NARTEX BARCELONA, els termes dels quals i condicions es posaran a la teva disposició en tot cas, de forma prèvia a una eventual contractació.
2. b) El consentiment lliure, específic, informat i inequívoc, mentre que t’informem posant a la teva disposició la present política de privadesa, que després de la lectura de la mateixa, en cas d’estar conforme, pots acceptar mitjançant una declaració o una clara acció afirmativa, com el marcat d’una casella disposada a aquest efecte.

En cas que no ens facilitis les teves dades o les facis de forma errònia o incompleta, no podrem atendre la teva sol·licitud, resultant del tot impossible proporcionar-te la informació sol·licitada o dur a terme la contractació dels serveis.

4.- Destinataris

Les dades no es comunicaran a cap tercer aliè a NARTEXBARCELONA, excepte obligació legal.
Tenim contractats els següents proveïdors de serveis, que s’han compromès al compliment de les disposicions normatives d’aplicació en matèria de protecció de dades, al moment de la seva contractació:
1&1 Internet Espanya S.L.O, Avinguda de la Vega, 1 – Edifici Veganova, (Edif.3 planta 5º porta C), 28108 Alcobendas (Madrid) Espanya, amb NIF B85049435, que proporciona serveis d’allotjament de web (hosting). Es pot consultar aquesta política de privadesa i altres aspectes legals d’aquesta companyia al següent enllaç:

https://www.1and1.es/terms-gtc/fileadmin/terms/pdf_es/2018_01_es_politica_de_privacidad.pdf

Si en el marc de la relació comercial establerta amb NARTEXBARCELONA se sol·licités donar d’alta dominis públics en internet, la informació administrativa, tècnica i de contacte associada a aquests serveis serà facilitada a Whois així com a registres nacionals i internacionals de dades una vegada s’hagi registrat un nom de domini. Aquestes bases de dades i aquestes dades públiques associades als dominis són consultables des de qualsevol part del món.
Per exemple, per al registre d’un domini .és algunes dades de caràcter personal han de facilitar-se a l’Entitat Pública Empresarial Red.es. Igualment aquesta informació pot consultar-se des de qualsevol part del món i és pública des de l’adreça https://www.nic.es.

5.- Drets

Com interessat que ens has proporcionat les teves dades personals, tens ple dret a obtenir confirmació sobre si en NARTEX BARCELONA estem tractant les teves dades personals, i en concret estàs facultat per exercitar els següents drets que la normativa en matèria de protecció de dades et reconeix, conforme al previst en la mateixa:

• Dret d’ACCÉS a les teves dades personals.
• Dret per sol·licitar la RECTIFICACIÓ de les dades inexactes.
• Dret per sol·licitar la seva SUPRESSIÓ quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats que van ser recollides.
• En determinades circumstàncies, podràs sol·licitar la LIMITACIÓ DEL TRACTAMENT de les teves dades, en aquest cas únicament les conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions.
• En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran exercitar el seu dret d’OPOSICIÓ al tractament de les seves dades. Deixarem de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.
• En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la teva situació particular, podràs sol·licitar el teu dret a la PORTABILITAT de les dades.

Podràs exercir tals drets dirigint una comunicació a l’adreça postal i/o de correu electrònic que es fa constar a l’apartat “1. Informació sobre el responsable del tractament de les dades personals.”

A més, en cas que s’hagi vulnerat qualsevol dels teus drets, l’interessat té dret a presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD), en C/ Jorge Juan, 6, 28001-Madrid o a través de la seu electrònica de l’AEPD: https://sedeagpd.gob.es/sede-electronica-web/